top of page

SWEDEN ROCK             2023

ROCKKLASSIKER ALLSTARS med Nina Söderquist, Mikkey Dee (Scorpions) Pontus Norgren (Hammerfall) Martin (Lillasyster) Nicke Borg, Mats Leven. M.fl spelar på SWEDEN ROCK 2023, 9 Juni står vi på Pistonhead Stage. Vi utlovar Fullt ÖS hoppas vi ses där.

Updated: May 19, 2021

Ny singel 24 juni - BREATHE


Nina Söderquist släpper nu rocklåten ”Breathe”. Inspelad tillsammans med hennes rockkollegor, Mikkey Dee (Scorpions), Rasmus Ehrnborn (Soilwork), Mic Michaeli (Europe), Jona Tee (Heat), Tommy Johansson (Sabaton) med singelrelease den 24 juni 2020.

Låten tillägnas med omtanke till de äldre i Sverige och intäkterna för låten går till deras gemensamma projekt med hopp om att dela ut blommor till ålderdomshem runt om i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ett litet budskap med omsorg och kärlek till de äldre från Rockeliten i Sverige.

- Vi rockers vill ju bidra, stötta de äldre runt om på äldreboenden som är i en svår tid och ge dem ett hopp med massvis av kärlek! Det tänkte vi försöka göra med att dela ut en blomma för att visa vår omtanke, allt för en lite ljusare tillvaro där många just nu är väldigt ensamma. Vi vill bidra med något positivt i pandemins spår på några äldreboenden och vi hoppas att kunna glädja och överraska dem alla, säger Nina Söderquist och Mikkey Dee.
Nina sänder på Rockklassiker 106,7 Varje lördag och söndag framöver kan ni lyssna på Rockklassiker med Nina bakom mikrofonen! Ratta in Rockklassiker 106,7 kl.15.00-19.00 eller lyssna via nätet här: https://www.radioplay.se/rockklassiker Vi hörs där ute, Nina

Nina Söderquist & Björn Skifs - GOODBYE (Lyrics Video) Nina Söderquist och Björn Skifs framför låten GOODBYE. På Goodbye möts två av landets rivigaste röster: Björn Skifs och musikal- och rocksångerskan Nina Söderquist. Duetten, som är skriven av Nina tillsammans med Linus Sundvall, är en läcker powerballad i suggestiv produktion av Jimmy Jansson. Nina och Björn har samarbetat tidigare: när den senare var gäst i Niklas Strömstedts program, Tack för musiken, sjöng de en duett tillsammans och när Skifs återupplivade Badrock sommaren 2016 framförde Nina en mäktig version av Total Eclipse of the Heart. De två artisterna sjöng in låten tillsammans i studion – något som inte är självklart i tider då ljudfiler ofta skickas fram och tillbaka. Det är uppenbart att de blev extra inspirerade av varandras närvaro.bottom of page